Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] MixPOL Victor (ZMIANY + PROPOZYCJE)

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie chciał bym przedstawić zmiany na mixpol-u na serwerze Victor.

Co to MixPOL znajdziecie w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/584095-tut-mixpol/

Do rzeczy.

Od jakieś 2 tygodni strona BRAVO może raszować ( atakować ) nie musi już kampić do 1:30 wzięło się do z tego że ktoś powiedział bardzo mądre słowa.

Powiedział że strona bravo na sd zawsze ma trudniej bo jest na wstępie podzielona na dwie grupy, ponieważ muszą bronić dwóch plantów a strona przeciwna alpha może wybrać sobie jeden plant na który chce zaatakować i w tym momencie ma przewagę.

Myślę że wszystko jasne i że płacz strony alpha na mixpol będzie się stopniowo zmniejszał.

Teraz chciał bym przedstawić propozycje dotyczące mixpol.

1. Broń AUG BLACK będzie traktowana jako OP która w rzeczywistości jest ( kto strzelał wie) i będzie skutkowało wywaleniem z mixpol albo prośbą o zmianę broni. Co prawda większość już wywala za tą broń ale niektórzy nie wiedzą bo się nie znają.

2. Heavy vest znowu będzie wywalany z mixpol. Pamiętajcie że zasady na mixpol są wzięte z esl.

3. Chcę żeby każdy miał równe szanse dlatego proszę wszystkich prawdziwych graczy o 15% szybkości MAX.

Pozdrawiam wszystkich dobrych i normalnych graczy :)

76561198090890807.png

Opublikowano

powiem tak ... Typ zakładający tego tuta ma downa ... po za tym bravo sie nigdy nie zmieni .. Oni nie rashują ... mapy oraz miejsca są dostosowane do takich zasad a to pozwala na równowagę w drużynach ... po 3 jak roomy mają dzieci które ''lubia sie bawic'' w takie cos typu rpg na snd albo inne gowno to sie nei dziwie ze takie zasady nowe wymyśla ...

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Bywalec
Opublikowano

Ujowe zasady.

Quardius nie pogra

Albo XM8 Allowed albo G36E Autumn OP

http://combatarms.su/weapon/en/index.php?wep1=XM8&wep2=G36E+Valkyrie+Autumn

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Dla mnie to jest bezsensu... Przecież S&D polega na bronieniu dwóch bomb a nie jednej więc jeśli bravo rozbiega się w dwie strony to jest właśnie dobrze! Co do twoich propozycji zgadzam się jedynie z pkt. 1.

Opublikowano

Zawsze jakoś było ok, fajnie się grało, a teraz nagle wpadły jakieś nN'y i zaczęłu rushować, i potem już to wprowadzili.

Po staremu było lepiej, ale cóż i tak nie grywam za często na mixpolach, bo już nie raz dostawałem kicki za "tx" od nobskiego clanu F4tality.

Pozdro.

91041133664860587265.png
Created by

Bywalec
Opublikowano

up

Szczegóły infekcji

URL: http://combatarms.su...en/index.php... Proces: C:\Users\xxxx\AppData\Local\Goog... Infekcja: URL:Mal

OMG. Jak tam jest wirus to nieświadomie. U mnie jest wszystko dobrze

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Też za no właśnie ale z tym speedem będzie trzeba 3/4 ludzi wywalać ale i tak nie wiem po co napisałeś ten temat i tak nic to raczej nie zmieni trzeba by kilku największym klanom przedstawić to i niech lider,admin to wszystkim powie i gitara :D

Opublikowano

bez sensu temat, mixpole się nie zmienią... Wszystko zależy od Moda, np: jak jest jakaś szmata z Nonsense to rush dozwolony(jeśli elite gra w bravo), jeśli jest w Alpha to wtedy nie można xD itd itd

A od kiedy wróciły txt, znowu gra się przyjemnie i można się pośmiać :D

pba co Ty za syf tutaj wklejasz?;/

SnD <333

Bywalec
Opublikowano

UP +1

Co to za zasady jak ich nie ma na ca.pl ?

Grałam mix i jakoś promo nie był skłonny pozwolić mi rushować przez cały mecz

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

aug black op? a co z gietka ? to jest op bron a nie jakieś aug -.-

Aug jest lepszy od giety, ma większy dmg i mniejszy recoil, sprawdź sobie...

76561198090890807.png

Opublikowano

Rush nie tylko z tego powodu, również chyba od 2 do 4 tygodni za kick za rush jest bann -_-. Nawet jeśli napiszecie no rush

52671550.jpg
Opublikowano

Rush nie tylko z tego powodu, również chyba od 2 do 4 tygodni za kick za rush jest bann -_-. Nawet jeśli napiszecie no rush

Nie, na pewno nie ma bana za rush'a...

Bywalec
Opublikowano

Nie, na pewno nie ma bana za rush'a...

Zakład?

Stąd się to wzięło że ja znalazłem 2 bany na dishonor gdzie kolesie dostali bana za kickanie za rush i jednego za kickanie za op.

To rangi rzędu LTC.

Jak chcesz to ci mogę znaleźć, ale troche będzie szukania

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...